11 november 2006

11.11.11

En, hoe zit het met u? Schoon uw envelopke afgegeven aan de vrijwilligers die vandaag op pad waren? Ikzelf was er ook 1 van, en we hebben toch flink wat binnengehaald. Alvast bedankt daarvoor.
Of was u toevallig niet thuis? Geen probleem, gewoon even wegsurfen van deze blog, aanloggen op je homebanking site (hoe, gij doet da nog nie? Allez zeg, zo simpel...) en een overschrijvingske doen op 000-0000011-11. Als iedereen die (klein)kinderen heeft nu al eens 10% van zijn 6 december-budget uittrekt voor 11.11.11. Dan weet ik zeker dat we dit jaar een recordontvangst zullen hebben. En laat die Tefal-pan en die broodrooster voor uw schoonmoeder met kerst gewoon in de winkel staan, maar koop een kleinere attentie die evenveel appreciatie zal krijgen, en denk eens aan de mensen die vandaag weer geen boterham te eten hadden...
God zal het u lonen, met erwten en bonen !

1 Comments:

At zondag, 12 november, 2006, Anonymous Anoniem said...

Ja Valerie, schoon mijn enveloppeke afgegeven. Voor de ajuinen van Senegal. Ik had het misschien beter rechtstreeks aan ons Kris gegeven maarja, alles voor het goede doel en minder voor ons schoonmoeder.

 

Een reactie posten

<< Home

Skype Me™! Web Counter
Add to Technorati Favorites
Locations of visitors to this page