18 februari 2008

Viesel!!!

Het stond vandaag in de krant: België stikt door de diesel.
En dan voeren ze maatregelen in die zogezegd iets aan de situatie zouden veranderen. Ja, als je de mensen heel het jaar door aan 90 over de autostrade laat rijden, dat zou al helpen.
Of als nu eens al die viesel-auto's eens keihard belast zouden worden zodat mensen rapper geneigd zijn om op LPG te rijden. Nikske fijn stof, en massa's zuivere lucht zouden het gevolg zijn. Nee, wat doen ze: ze leggen ons nog ne keer 175 euro extra belasting op, precies omdat we zuiver rijden.
Soms snap ik geen hol van wat er daar in Brussel beslist wordt. Als ze mij 1 dezer dagen flitsen tegen 120 per uur, dan stap ik verdekke naar de rechtbank, né!

2 Comments:

At donderdag, 21 februari, 2008, Blogger Unknown said...

Groot gelijk, Vallie! Trouwens, heb je gehoord wat Hilde Crevits wil doen? Een roetfilter op oude dieselwagens stimuleren met een subsidie!!!??? Begrijpe wie kan. Ze zouden beter wie met een oude vieselwagen rijdt, extra belasten verdomme. Maar nee, wij - LPG-rijders - die dik € 2000 euro over hebben voor een gasinstallatie, moeten elk jaar extra taks betalen, terwijl wij net het minst van al vervuilen.

 
At zaterdag, 23 februari, 2008, Blogger Ikke said...

Ja Didiman, 't is godgeklaagd eh. Maar ja, Crevits zit dan ook bij de verkeerde partij eh ;-)

 

Een reactie posten

<< Home

Skype Me™! Web Counter
Add to Technorati Favorites
Locations of visitors to this page