01 november 2007

Wat een week alweer

Deze week de hele week vakantie genomen om wat te bekomen van de werkdruk, maar totnogtoe is er nog niet veel van in huis gekomen. Om te beginnen zaterdag kleertjes gesorteerd en gewassen voor de tweedehandsbeurs van de Gezinsbond en dan zondag de hele dag bezig geweest met de beurs zelf. Gevolg: toch een 70 euro winst na verkoop van een aantal spullen. Diezelfde avond gaan tanken met onze 2 auto's. Gevolg: winst opgesoupeerd aan LPG. Maandag bleek auto 1 een nieuwe versnellingsbak nodig te hebben... Shit, weer extra kosten. Diezelfde dag was auto 2 voor groot onderhoud naar de garage. Factuur: 180 euro. Dinsdag dan naar de Makro bij Antwerpen gebold alwaar we na het winkelen auto 2 niet meer gestart kregen. VAB gebeld en vervangwagen gekregen, auto 2 opnieuw naar garage getakeld (gelukkig op kosten van VAB). Benzinepomp bleek stuk. Gelukkig kan mijn ventje dat zelf herstellen. Desalniettemin: 150 euro kosten.
Gisteren dan met vervangwagen naar Brussel gebold,om de vernieuwde tentoonstelling van Dinosauriërs te bekijken met de dochters. In Brussel een tijdje in cirkeltjes rond het Museum voor Natuurwetenschappen gecirkeld, helaas geen enkele indicatie van ingang noch parking. In mijn ogen zowat de ergste Belgische ziekte: wegwijzers zijn er nooit wanneer je ze nodig hebt (behalve misschien in Mechelen ;-) Daarna geconfronteerd geweest met een ander Belgische ziekte: geen hond die Nederlands spreekt als je de weg vraagt, zelfs niet de steward op de openbare parking in Elsene. Schande vind ik dat.
Enfin, naast al die perikelen toch ook nog wat nuttigs gedaan: dinsdagavond naar de hoorzitting van sp.a in Overpelt Fabriek geweest, waar zeer veel aanwezigen waren, en die hadden ook heeeeel veel vragen en frustraties te uiten. Hoog tijd dat ook die kant van Overpelt eens aan de beurt komt bij de beleidsmensen. En gisterenavond aanwezig geweest bij de verwelkoming van de Togolese gasten van 11.11.11, die een hele maand in België verblijven en deze week Overpelt aandoen. Er staat hen een uitgebreid programma te wachten de komende dagen. Wie hen wil ontmoeten is welkom op de 11.11.11-brunch en de kinderspeelnamiddag nu zondag in Palethe.

Skype Me™! Web Counter
Add to Technorati Favorites
Locations of visitors to this page