10 november 2007

Doe wel en zie ne keer hoe tof dat is!

Vandaag op pad geweest voor 11.11.11. Middenin de plenzende regen konden we toch op heel wat gulle giften rekenen van de Overpeltenaren, waarvoor dank! Natuurlijk waren er ook wel weer een paar huizen waar we wel degelijk beweging achter de gordijnen zagen, maar waar het verder doodstil bleef. Spijtig, maar ja, so be it.
Het zou wel tof zijn als we volgend jaar op veeeeeeeel meer vrijwilligers zouden kunnen rekenen, dus bij deze een oproep aan ALLE verenigingen, zij het van sportieve, politieke, culturele of eender welke aard. Meld je aan en dan kunnen we nog veel meer straten doen en aan winkels gaan staan. En alsjeblief, denk nu niet dat de centen niet goed terechtkomen, wat bepaalde opportunisten die menen een 'boek' te moeten schrijven ook mogen beweren.
Daarnet op 'tinternet' nog een fragmentje gezien van VRT-nieuws waar Minlibe het woord voert (klik op het videofragment met de titel 'IN Togo worden de EPA's verguisd). Hij was 1 van de 2 Togolezen die de afgelopen week in onze gemeente waren om de beleidsmensen te sensibiliseren rond EPA's (zie mijn vorige bericht). Klik eens op de roze link en verneem alles over de problematiek van iemand die het aan den lijve ondervindt.

1 Comments:

At zaterdag, 10 november, 2007, Blogger Bruno Van den Bussche said...

Dank voor het bezoek aan mijn fotoblog, Valérie!
Zo kom ik hier terecht en lees wat van je schrijfsels.
Tof dat je zo geëngageerd bent voor b.v. 11.11.11.
Groetjes, Bruno.

 

Een reactie posten

<< Home

Skype Me™! Web Counter
Add to Technorati Favorites
Locations of visitors to this page