30 december 2008

How low can you go?

Nu er de laatste weken eigenlijk alleen nog slecht nieuws te rapen valt op het economische front, was het te verwachten dat er ook in onze familie slachtoffers van de crisis zouden vallen. En jawel, de weledele heer Noël Essers, 1 van de rijkste Limburgers, momenteel onderweg naar de Dakar Rally, heeft gisteren via aangetekend schrijven (jawel) 1 van mijn familieleden ontslagen. Het lef!
Ze hebben verdorie nog niet eens de ballen aan hun lijf om het de slachtoffers in kwestie recht in hun gezicht te zeggen. En alsof dat nog niet erg genoeg is, kiezen ze dan ook nog het leukste moment van het jaar uit om hun communicatie te doen: lekker effe tussen kerst en nieuw een paar personeelsleden bij het grof huisvuil zetten.
Maaaaarrr, wie maalt daarom als je met je camionnetje op een paar duizend kilometer van hier gedurende een paar weken zo'n paar ton CO2 de lucht in kan blazen. En dan spreken we nog niet over de hoeveeldheid CO2 dat het kost om die pseudo-macho's met hun trucks en moto's aan de andere kant van de oceaan te krijgen.
Ach, ze hebben daar toch niet voor niets het amazonewoud, daar in Zuid-Amerika.
LOSERS! Ik mag hopen dat Essers met truck en al de diepste ravijn insodemietert, maar ja, onkruid vergaat niet hé en egoïsme is een survival-strategie als een ander.

Skype Me™! Web Counter
Add to Technorati Favorites
Locations of visitors to this page