07 juni 2008

Lost in space

Vandaag gehoord op de radio: voor de uiterst democratische prijs van 125.000 euro kun je vanaf nu een zitje reserveren in een space ship waarmee je dan 4 minuten in de ruimte kunt doorbrengen. Je ervaart dan even wat gewichtloosheid is en hoe onze aardkloot er vanop een afstand(je) uit ziet.
Nou ja, zal wel een interessante belevenis zijn, maar mensen, denk eens na: 125.00 euro, dat zijn nog altijd 5 miljoen oude Belgische franken eh!
En dat dan voor 4 minuutjes van de allerindividueelste expressie van de allerindividueelste emotie in de ruimte.
Waar zijn wij nou helemaal mee bezig???
Kijk, zo'n zaken, dat moesten ze nou gewoon verbieden. Mensen die zo'n bedragen willen uitgeven, zouden ze tegen zichzelf moeten beschermen. En de wereld tegen hen als het effe kan.
Dit alles gewoon als inleiding om u allen uit te nodigen morgenochtend vanaf 10.00 op de Oude Markt van Overpelt voor een portie aspergesoep in het kader van de FOS-actie 'schandalig goedkoop'. Geef die ruimtecentjes alstublieft gauw aan de plukkers uit Peru. Die sukkels verdienen ocharme 0.50 euro per uur. Ik wil niet uitrekenen hoeveel lichtjaren die dan moeten werken om zo'n zitje te reserveren:-(
Met dat geld kun je daar verdorie een heel dorp voor jaaaaaaaren deftig onderhouden!

Skype Me™! Web Counter
Add to Technorati Favorites
Locations of visitors to this page